![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj_lflE6MB3eByGEXH-co6upOApn2f0FrQiozN_-ndTIq5R7D01eNi0PzZtPJ1A8COSh-RdjVlpWuch3YUe8_9CtQ01epVpuSzmxNUtRuNpWhv9t_D0ajTjJT5j5QU96JQJbp03Kf5cwwJI/s320/52514_114490.jpg)
1 paket Old El Paso 8 Soft Corn Tortillas
3 dl vatten
1 påse Old El Paso Spice Mix for Enchiladas
1,5 dl tomatpuré
500 gram kycklingfilé(er)
2 msk smör
300 gram cheddarost
Tillagning1. Sätt ugnen på 200°C. Koka upp vatten, kryddmix och tomatpuré under omrörning. Tärna kycklingköttet. Bryn kycklingen i matfettet. Riv osten. Tillsätt cirka hälften av tomatsåsen och hälften av den rivna osten. Rör om och låt koka upp.
2. Fördela 2-3 msk fyllning på varje tortilla. Rulla ihop och lägg dem med skarven ner i en smordugnssäker form. Häll resten av tomatsåsen över tortillas i formen och strö resten av osten över.
3. Grädda i 15-20 min eller tills osten har smält.
Kanongott och en grönsallad och ett glas vitt vin/rött gör det ännu godare:O)
Smaklig spis!!!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar