torsdag 4 juli 2013

Hälsade på Smilla

Igår så var vi och hälsade på Smilla och hennes valpar och hon är en underbar mamma till sina nio underverk. Helena och Clas som har kenneln gav henne så mkt beröm att hon är så lugn och harmonisk, har ett underbart lynne, känns bra:O)
Hon vart så glad då vi kom och körde in huvudet i mitt knä och där ville hon vara, pussade tjejerna på sitt egna sätt och då vi åkte så gick hon efter staketet och stack ut huvudet, jag längtar tills hon får komma hem. Hon har det underbart bra där men hon saknas härhemma.
valparna var gulliga men då dom bara är en vecka drygt så är det ju inte så mkt mera , men Beas valpar som snart är 8 veckor var ju urgulliga, jag bara ÄLSKAR Golden hundar , finns inget vackrare och mjukare än den rasen....
Jaha idag så kommer pappa/morfar på besök , Ellen ska ha Linnea här och man kan lugnt säga att huset är fullt av liv, men det är väl härligt......




                          Kram på er och ha en underbar dag

1 kommentar:

Katarina sa...

Åh vad söta och små :O) 9 st måste väl vara ovanligt många? Vad mysigt att få hålla, klappa och lukta. Saknar min hund ofta. Vill ha en ny men är rädd att det inte går pga allergi och astma :O(. Hoppas att allt är bra med dig. Kram Katarina :O)