söndag 5 december 2010

Helgen som varit....

I Fredags så hade vi på Ätis vårt "knytjulbordspersonalfest:O).
Hemma hos Linda var vi och alla hade humöret på topp och det var så mysigt och lagomt,jag sov även över hos Linda och Janne och vi satt nog och pratade 2½ timme efter att folket gått hem:O)

Sen igår Lördag så kom våra kompisar familjerna Jansson samt Röjerås med barn och vi hade en urmysig em/kväll,det är så himla lättsamt med dessa underbara vänner.
Anders provhöll Viktor som igår vart 3 månader och pappa Andreas höll ett vakande öga:O)
Andreas hjälpte oss dessutom med alla tekniska prylar som HD box,skrivare och annat,så det var kanoners:O)

Barnen håller lite koll på lillkillen:O) Alla barnen lekte och stod i och hade jätteskojigt ihop,Matila är ju dryga 2,Simone är 5½,Ellen är ju snart 6 och Moa 9 år....

Idag på fm så har vi varit i kyrkan och kollat in barnens julspel(Moa var Maria),så vackert så jag fick tårar i ögonen när barnen sjöng!

Efteråt så var det julfest i kyrkstugan och där vart det korv/bröd,kaffe och fika och dans kring granen och som final så kom TOMTEN,en lyckad dag:O)
Har även hunnit med ett barnkalas och lite av det som finns härhemma att göra....ska nästan bli som lite semester att gå på jobbet i mogon,fniss:O)
Kram på er allihopa




1 kommentar:

Katarina sa...

Jag blir också så där tårögd när barnen gör något. Mysig personalfest :O) Det förgyller verkligen. Du ser så att må bra. Härligt. Kram Katarina :O)