måndag 11 januari 2010

Småbarnsmammans dagar och nätter....

Ja att ha barn är livets skatt,men herrejösses vad det kan slita ibland:O)
Ellen fyller ju fem år nu den 27 Januari och håller som bäst på att planera sitt födelsedagskalas och hon ska bjuda alla sina kompisar och MORFAR!!!!!!!
Sen har denna lilla dam ett humör som heter duga(undrar vart det kommer ifrån),jag sliter mitt hår ibland men det är samtidigt härligt att se denna starka personlighet,men jobbigare att sätta gränser,för hon sväljer ju inte det direkt!!!
Idag tex så har vi varit hos kompisar och lekt hela dagen och dom hade fått sparkcyklar som dom farit runt på inomhus och det är så bra då dom inte har några trösklar,så nu ska Ellen önska sig en sparkcykel i present och samtidigt så är hon skitsur över att vi bor i ett så litet hus(200 kvm samt ett garage och lgh på 200 kvm så sammanlagt 400 kvm),så nu ,måste faktiskt pappa bygga ut huset,detta har hon tjatat på Anders om hela kvällen.....och hennes slutord innan hon somnade var:Vi pratar mer om det här imorgon,pappa:O)
Moa har varit på maskeraddisco ikväll och var utklädd till indianflicka(tigerlilja) och vann 2:a pris,tack Elin för lånet av kläderna...så snällt!!!!
Stora kramen går till min underbara kompis Irene som idag har födelsedag,hipp,hipp,hurra för dig idag.......

1 kommentar:

Bus sa...

I kväll satt jag och tittade på Annorlunda familjer. Vad dom är duktiga som orkar hålla vardagen uppe med både 8 och 10 små ljuvliga barn. Fastän barnen är det bästa som finns så önskar man vissa dagar att man kunde rymma en liten stund, fniss. Hoppas att du har det bra vännen. Bamsekram från oss