tisdag 14 juli 2009

GRATTIS KRONPRINSESSAN VICTORIA!!!!


Har suttit och kollat in firandet på Öland och vart så varm i hjärtat då ÄNTLIGEN mannen i hennes liv fick vara med och fira hennes födelsedag,dom är ju sååååååååå fina ihop:O)

Tänk att det ska bli kungligt bröllop nästa år,vilken vacker brud hon kommer att vara.....


Åren då jag bodde i Åre så såg man ju kungafamiljen ofta och jag tyckte alltid att Victoria var så"normal,så folklig",inte någe alls förmer....en gång på Bygget,(ett uteställe) så var det en ur vårat gäng som inte var så nykter och han såg att kronprinsessan var där och han ville prompt dansa tryckare med henne och vi andra (som inte heller var så nyktra)skrek NEJ,NEJ,NEJ och han fogade sig...

Sen efter en liten stund så var samma kille tvungen att gå på toaletten(sa han)men när vi tittade en stund senare så vem var uppe på dansgolvet och dansade tryckare med kronprinsessan Victoria....jo han!!!!!!

Hon hade inte tvekat en sekund utan bara tackat JA och dansat med denna kille som antagligen inte kunde ta ett steg i takt,men där vann hon många pluspoäng från mig iallafall.....


"Ja må hon leva,ja må hon leva,ja må hon leva uti hundrade år och vad ska hon leva och vad ska hon leva och vad ska hon leva utav kärlek of course:O)"

Inga kommentarer: