söndag 19 juli 2009

Traktorrace i Stavby,en folkfest:O)

Traktorracet i Stavby lockar mer männsikor än
till nationaldagsfirandet,ca 3500 människor:O)
Moa,Simon,Erika och Ellen myst ihop och kollade in racet.Erika är Ellens stora idol:O)
Vissa hade satsat en del på att klä sig snyggt,detta ekipage hade även rullatorn på häng bakom traktorn.....

Svenska flaggan i topp och slipsen snyggt knuten,hans intressen ville speakern knappt uttala men det var snus,mus och brännvin.......ja,vad ska man säga:O)


Finns rökpris och stilpris och RÖKPRISET gick nog till denna kille,för jäklar vad det rökte....



Dag Sundberg vann iår,han har vunnit fyra år på raken,ifjol så vann Karl-Ewert Wahlkvist från Tuna men iår så vann dagge .
Karl-Ewert hade lagt ner 100 timmar med att mecka och tränat så han var 2 sekunder snabbare och när han skulle till att åka till racet så rasade motorn ihop,så det vart en tung kväll för honom och inget riktigt motstånd för Sundberg,men en folkfest är det och barnen tycker att det är jätteskoj......
Vem behöver gå på konsert i stan,det lockar mer folk på traktorrace i stavby:O)




2 kommentarer:

Karin sa...

hej!

Vilka fina bilder från racet! Fin blogg också! Jag heter Karin och bor i Stavby och stod och sålde barnkläder igårkväll vid loppisen. kanske var du förbi och såg mina alster?
Ville bara titta in och säga hej!

Karin

Bus sa...

Vilken härlig dag ni verkar ha haft.
A-L var hit igår och det var jätteskoj att träffa henne och hennes familj. Nu måste vi ju snart komma till skott att träffas hela gänget :O)
Vi kom hem från sem och huset blev fullt efter tre timmar, ovanligt...överraskningar är det bästa som finns. Bör ej kommenteras hos mig ;O)
Kramisar från mig