fredag 26 mars 2010

Middagstips!!!

ENCHILLADAS MED KYCKLING

1 paket Old El Paso 8 Soft Corn Tortillas
3 dl vatten
1 påse Old El Paso Spice Mix for Enchiladas
1,5 dl tomatpuré
500 gram kycklingfilé(er)
2 msk smör
300 gram cheddarost
Tillagning1. Sätt ugnen på 200°C. Koka upp vatten, kryddmix och tomatpuré under omrörning. Tärna kycklingköttet. Bryn kycklingen i matfettet. Riv osten. Tillsätt cirka hälften av tomatsåsen och hälften av den rivna osten. Rör om och låt koka upp.

2. Fördela 2-3 msk fyllning på varje tortilla. Rulla ihop och lägg dem med skarven ner i en smordugnssäker form. Häll resten av tomatsåsen över tortillas i formen och strö resten av osten över.
3. Grädda i 15-20 min eller tills osten har smält.
Kanongott och en grönsallad och ett glas vitt vin/rött gör det ännu godare:O)

Smaklig spis!!!

Inga kommentarer: