onsdag 1 april 2009

Positivt och negativt med mitt jobb....


Idag så var vi arbetskompisar på"prova på timmar"på Friskhuset,det var jätteroligt:O)

Vi fick ett pass på 35 minuter i Afrodans,det var fantastiskt roligt men jobbigt,sedan ett pass med Core,ett pass på pilatesbollen och intro på gymmet,vi ska mest troligt få ingå i ett projekt på 6 månader som heter ÖKA ORKEN!!!

Vi sitter ju precsi HELA dagarna och behöver verkliugen få en spark ihäcken till att komma igång ordentligt med träning och en sporre är ju att få en de på arbetstid,kanon!!!!!
Så det är positivt!!!

Sedan det negativa ibland är att jobba med människor som mår dåligt och att man ibland kan bli väldigt påmind om saker som man gått igenom själv och en sådan händelse inträffade för mig idag och jag känner mig trött,tom och helt slut faktiskt,så nu känns det som om ett arbete i Sibylla köket skulle vara en bra utväg...

Sedan så avslutningen på denna dagen var att när jag då sen som sjutton skulle åka iväg till min zonterapeut(som jag ringt en gång och berättat att jag skulle bli sen)så hittade jag inte min bilnyckel!!!!!!!!

Kom då på att jag lämnat den till min jobbarkompis imorse för förvaring under passet och att den fortfarande var kvar i hennes väska och hon var på bio och filmen var 2½ timme lång!!!!!!!!
Lite lätt hysterisk så gick jag tillbaka in på jobbet och andades ett bra tag och sedan så löste sig det mesta genom att Tobbe kom med reservnyckeln,den fungerade(är dåligt batteri i den) och sedan så fick jag helt sonika avboka tiden helt hos Maribel och ta den på Måndag i stället och nu så ska jag faktiskt sova,så jag är utvilad då jag ska vara två hela timmar hos tandspecialisten imorgon.....OH,vad jag längtar,not!!!!!

Kramelikram

Inga kommentarer: